Etiket Sonuçları: DEĞERLER EĞİTİMİ

DEĞERLER EĞİTİMİ MAYIS AYI RAPORUDUR

---VATANSEVERLİK---

Mayıs ayı değerler eğitimi konusu olan vatanseverlik üzerine okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı. Alt konu başlıkları olarak doğru sözlü olma, emanete sahip çıkma, verdiği sözde durma, haklarını bilme ve hakkını savunma, doğruluk, tarafsızlık, çıkarcı olmama ve haksızlıklara karşı durabilme başlıkları belirlenmiştir.

Okulumuz öğrencilerine sınıflarda yukarıda belirtilmiş olan konularla ilgili öğretmenler tarafından anlatılar yapılmıştır. Sınıflarda örnek şahsiyetlerden bahsedilmiştir. Çeşitli slayt gösterileri ve videolarla anlatımlar zenginleştirilmiştir.

Okul öğrencilerimiz ilçemizin tarihi mekânlarına götürülmüş anlatımlara ve çeşitli faaliyetlere devam edilmiştir.

Okul panosu yine öğrencilerimizle beraber hazırlanmıştır ve öğrencilerimizin dikkatine sunulmuştur.

May

VİZE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NİSAN AYI DEĞERLER EĞİTİMİ RAPORU- SORUMLULUK

1. Hafta: Öğrencileri sorumluluk konusunda bilgilendirmek ve günlük hayattaki sorumluluklarının farkında olabilmelerini sağlamak amacıyla 5A sınıfı öğrencilerimize sunum izletilmiştir.

2. Hafta: Öğrencilerimiz sorumluluk sahibi olmanın önemi konusunda pano hazırlanmışlardır ve tarihteki sorumluluk alma ile ilgili örneklere panolarında yer vermişlerdir.

3. Hafta: (Ara tatil)

4. Hafta: Öğrencilerimiz sınıflarını, çevresini ve odalarını temiz tutma konusunda üzerlerine düşen sorumluluklar konusunda bilgilendirilmiş ve “en temiz sınıf” projesi kapsamında sınıflarını temizleyip düzenlemişlerdir. Son olarak en temiz sınıf ödüllendirilmiştir.

Elif Hilal ÇAKIR

DEĞERLER EĞİTİMİ MART AYI "SAYGI-SEVGİ" KONULU ÇALIŞMALAR GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZ BUKET UZUN, EMRE DURMUŞ VE ÖĞRENCİLERİYLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

MART AYI BAŞINDA HAZIRLANAN DEĞERLER EĞİTİMİ PANOSUNA EK OLARAK SAYGI VE SEVGİ KONULU RESİM YAPMA  VE ŞİİR YAZMA ÇALIŞMALARI DA ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

DEĞERLER EĞİTİMİ MART AYI SAYGI VE SEVGİ KONULU SINIF PANOLAARI GÖREVLİ ÖĞRETMENLERİMİZ BUKET UZUN VE EMRE DURMUŞ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE HAZIRLANMIŞTIR. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKK-ÜR EDERİZ.

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYI SABIR KONULU FAALİYETLER OKULUMUZ ÖĞRETMENİ EMRE KARAMAN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.