Etiket Sonuçları: KÜTÜPHANE

Ekm

Ortaokul Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle İlçe Halk Kütüphanemizi ziyaret ettik.
Öğrencilerimizle yakından ilgilenen Kütüphane Müdiremize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

8. sınıf öğrencilerimiz Şevket Rado’nun “Eşref Saat” kitabını hep birlikte okuyor. Okul ders kitabında bir parçasını okuyan öğrenciler kitabın tam halini merak ettiler ve okumak istediler. Bunun için kütüphanemizden faydalandık.

Kütüphanedeki Kitapların İşaretlerle ve Beden Diliyle Anlatılarak Tahmin Edilmeye Çalışılması, İlkay PERÇİN ve Ebru BERK öğretmenimizle öğrencilerini tebrik ederiz.

7.  sınıf öğrencilerimizden her biri okuduğu kitabı sınıf arkadaşlarına tanıttı. Kitabı hakkında değerlendirmelerde bulunan her öğrencimiz etkilendikleri yerleri  ve noktaları arkadaşlarıyla paylaştı.

OKULUN KALBİ KÜTÜPHANELER PROJESİ KAPSAMINDA ŞUBAT AYI ETKİNLİĞİ OLAN SESLİKİTAP DİNLEME VE OLUŞTURMA FAALİYETİ EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ İLKAY PERÇİN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.