KIRKLARELİ / VİZE - Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: MÜMKÜN PROJESİ

MÜMKÜN PROJESİ

SİNEMA ATÖLYESİ ve ANLAM VE İSTİFHAM ATÖLYESİ Mümkün Projesi kapsamında sosyal medya kullanımı ve ekran bağımlılığına dikkat çekip farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencileirmizle ‘Social Dilemma’ adlı belgeseli izledik. Anlam ve İstifham Atölyesi kapsamında belgeselde verilen mesajlar üzerne tartıştık. Sosyal medayanın hayatımıza artıları eksilerini münazara ettik.

Nis

Mümkün projesi kapsamında edebiyat atölyesi ile anlam ve istifham atölyesi işbirliği ile drama yazma ve uygulama çalışması yapıldı.Gönüllü öğrencilerimiz iletişim, empati, benlik pencresi konularıyla ilgili çalışmalar yaptılar. Neyran ÇAKIR öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Mümkün projesi kapsamında kurulan anlam ve istifham atölyemizde belirlenen zamanlarda, geçmiş ve günümüzden örnek şahsiyetlerinin seçilen videoları izleniyor. İzlenen videolar üzerine kavram analizleri ve eleştirel düşünce yoluyla bahsedilen konu hakkında tartışmalar yapılıyor.

Mrt

Mümkün projesi kapsamında gönüllü öğrencilerimizle el sanatları atölyesi kuruldu. Basit örgü  araçları ve teknikleri ile çalışmalar yapıldı.