Etiket Sonuçları: ÖGEP

İMAM HATİP ORTAOKULLARI VE LİSESLERİ ARASINDAKİ MESLEKİ YARIŞMALAR KAPSAMINDA İLDEKİ FİNAL YARIŞMALARINA 21 MART SALI GÜNÜ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZLE, 22 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ DE LİSE ÖĞRENCİLERİMİZLE KATILIM GÖSTERDİK. KIRKARELİ MERKEZ SUNGURBEY CAMİİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ORGANİZASYONDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE KATILIM BELGELERİNİ VE HEDİYELERİNİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KALKAN TAKDİM ETTİ. OKULUMUZ İMAM HATİP MESLEK DERSİ ÖĞRETMENLERİ NEYRAN ÇAKIR VE YUSUF KARAVELİ'Yİ EMEKLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDER KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

LİSE SONUÇLAR:

-KADİR AKSU 2.

-DUHAN KORKMAZ 3.

-YAĞIZ BALIKÇI 4.

-İLKNUR ÖZGÖR 4.

ORTAOKUL SONUÇLAR:

-AHMED AZİZ ÜNLER 4.

-BEYZANUR YAVUZ 4.

NİSAN-MAYIS AYI EĞİTİM( ÖGEP) ÖĞRETMEN GELİŞİM EYLEM PLANI

Konu: Okul toplumunun (yönetici, öğretmen, öğrenci ve veli) bir araya gelmesine imkan veren sportif, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinlikler

Okul toplumunun bir arada olduğu etkinlikler kapsamında Nisan ayında öğrenci, veli, öğretmenlerle beraber okul bahçesinde düzenlediğimiz iftar programına yüksek katılım oldu. Ayrıca idare ve öğretmenlerimizin katılımı ile iftar programı gerçekleştirildi.

Mayıs ayında Kızılağaç Köyü'ne piknik düzenlendi. Düzenlenen pikniğe öğretmenlerimiz ve aileleri yüksek katılım gösterdi.

Mayıs ayı Gençlik Haftası kapsamında bahar şenliği ve pilav günü yapıldı. Öğrencilerimize çeşitli sportif ve sanatsal faaliyetler düzenlendi.

Mayıs ayı içinde öğrencilerimizle Kırklareli'nde Atatürk Evi ve Ali Rıza Efendi Kültür Evi ve Kırklareli Müzesi' ne ziyarette bulunuldu.

KTS NİSAN-MAYIS AYI AKADEMİK GELİŞİM ALANI

LGS/YKS  öğrencilerine yönelik okul kurs programları oluşturuldu. Yapılan kamp programı ile ilgili 8/A sınıfı rehber öğretmenimiz Elif Hilal ÇAKIR öğrencilerin ana derslerden soru çözmesi, soruların takibi, ders çalışma konusunda hangi dersi nasıl çalışacağı hususunda ders öğretmenlerimiz Hikmet YILDIZ, Hilmi PALA , Buket UZUN , Zekeriya GÜNDEMİR 8/a sınıfı öğrencilerimizi bilgilendirdi. Velilerimiz öğrenci durumları hakkında bilgilendirildi.

YKS için Emre DURMUŞ 12/A sınıfı öğrenci ve velilerimizi sınav hakkında bilgilendirdi. Her öğrenci için ders çalışma programı oluşturuldu. Yapılan ders çalışma kampı ile öğrenci eksikleri belirlendi. Bu eksiklikler öğretmenlerimiz Melih ARSLAN , Emre KARAMAN, Mısra GÜRBÜZ ve Buket UZUN tarafından branş bazında giderildi.

NİSAN MAYIS AYI ÖĞRETMEN VE EĞİTİM YÖNETİCİLERİ ALANI

Öğretmen, yönetici, öğrenci ve velilerimizin kaynaşmasına yönelik olarak okulumuzda çeşitli faaliyetler icra edildi:

Ramazan ayı içinde okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizin, ilçemizdeki diğer okullardaki öğretmen ve idarecilerin ve de okulumuz veli ve öğrencilerinin katılımıyla iftar programı organize edilmiş

, öğretmen, yönetici , veli ve öğrencilerle kaynaşma sağlanmıştır.

Okulumuzdan mezun olmş bir öğrencimizin işletmesini yürüttüğü bir yerde öğretmen ve idarecilerimizin katıldığı iftar organize edilmiş ve eski öğrencimiz ve ailesiyle de tekrardan bir araya gelinmiştir.

Okulumuza taşıma yoluyla gelen öğrencimizin ailesi Kızılağaç köyünde ziyaret edilmiş ve ziyaret sonrası aynı köydeki mesire alanında  öğretmenlerimiz ve idaremiz piknik organize etmişlerdir.

Mesai sonrası öğretmen ve idarecilerimiz okul bahçesinde zaman zaman semaverde çay demlemekte birlikte keyifli vakit geçirmektedir. Bu sohbetlere mezun öğrenci ve velilerimiz de zaman zaman katılmakta ve sıcak bir okul iklimi oluşmaktadır.

öğretmenlerimizle velilerimizin iletmesini yürüttüğü kafe ve dondurmacılarda sık sık bir araya gelerek hem keyifli vakit geçirmekte hem de veli ve öğrencilerimizle görüşmektedir.

12. sınıf öğencilerimiz için öğretmenlerimiz mezuniyet organize etmiş ve öğrencileriyle bir araya gelerek keyifli bir gün geçirmişlerdir.

10/A Sınıfı öğrencilerimizle Tarih öğretmenimiz Mısra GÜRBÜZ eşliğinde belirlenen bir tema ile ilgili resim çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar okul panosunu ve sınıflarımızı süslendi. Sınıflar arasında voleybol futbol müsabakaları Fizik Öğretmenimiz Emre KARAMAN tarafından düzenlendi.1. olan 12/A sınıfı öğrencilerimiz kupa verilerek öğrencilerimiz spora teşvik edildi.10/B sınıfı öğrencilerimiz Sosyal bilgiler öğretmenimizle beraber okul bahçesine ağaç dikti. Çocuklarımıza doğa sevgisi aşılandı. Sosyal bilgiler Öğretmenimiz Hikmet YILDIZ öğrencilerimize bahçe satrancı üzerinde satranç öğreterek ve oynatarak zeka oyunlarından keyif almalarını ve öğrenmelerini sağladı. Tarih öğretmenimiz Mısra GÜRBÜZ 12/A sınıfı öğrencilerimize ilçemizde bulunan Vize Kalesi'ni gezdirerek ilçemiz tarihi hakkında bilgi verdi. Sosyal bilgiler Öğretmenimiz Hikmet Yıldız 5 6 7/A sınıfları okul kütüphanesinde okuma saati düzenleyerek öğrencilerimize okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırmaya teşvik etti. Müdür yardımcımız Ömer Behiç BARK 10/A öğrencilerimizle mini bir konser düzenleyerek okul streslerini atmalarını ve müziğe ilgi duymalarını sağladı.

NİSAN-MAYIS AYI EĞİTİM ORTAMNLARI VE FİZİKİ İMKANLAR ALANI

Konu: Her öğrencinin bir fidanı olsun çalışması yapılarak okul bahçesindeki uygun yerlere fidan dikilir.

İmam hatip lisesi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle  birlikte okul bahçesinde ceviz ve badem fidanları için önce dikilecek alanları belirledik. Bu alanlar fidanlar için güzelce kazıldı ve fidanlar dikildi.

May

NİSAN MAYIS AYI YÖGEP FAALİYETLERİMİZ OKUL MÜDÜRÜMÜZ ADNAN GÖKTAŞ VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ ÖMER BEHİÇ BARK TARAFINDAN BİLGİ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULARAK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

May

NİSAN MAYIS AYI DÖGEP FAALİYETLERİ İLÇEMİZ DKAB ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN OKULUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI ÖMER BEHİÇ BARK KOORDİNESİNDE İCRA EDİLDİ.