T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / VİZE - Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi

KTS MART AYI AKADEMİK GELİŞİM KARİYER PLANLAMA VE ÜNİVERSİTEYE HAZILIK ALANI

KTS DEĞERLER EĞİTİMİ AKADEMİK GELİŞİM KARİYER  PLANLAMA VE ÜNİVERSİTEYE HAZILIK ALANI 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MART AYI ÇALIŞMA RAPORU

Faaliyetin adı :8. Ve 12. Sınıflara yönelik seviye tespit sınavı

Faaliyet zamanı: Mart

Faaliyetin İçeriği:

1.

8. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin eksiklerini tespit etmek ve ders kazanımlarını tam olarak vermek amacıyla sınava yönelik seviye tespit sınavı Emre karaman ve Hikmet YILDIZ in koordinatörlüğünde yapılmıştır. Seviye belirleme sınavında gerçek sınavla aynı süre tutulmuş sınav kurallarına dikkat edilmiştir.

 

2.Seviye tespit sınavından sonra öğrencilerimizde gördüğümüz eksikler okul zümre öğretmenleri tarafından tartışılmış eksiklerin nasıl giderileceği yönünde toplantı yapılmıştır. Hikmet YILDIZ moderatörlüğünde yapılan toplantıya bütün öğretmenler katılmış eksiklerin nasıl giderileceği hakkında öğretmenlerimiz şöyle görüş bildirmiştir. Ortaokul Matematik Öğretmeni Hilmi PALA verilen ev ödevlerinin  takibinin yapılması gerektiğini belirtmiştir. İngilizce Öğretmeni Buket UZUN aralıklı pekiştirmenin çok önemli olduğunu bunu öğrencilerle ve veliyle paylaşacağını belirmiştir. Fen Bilgisi Öğretmeni Elif Hilal ÇAKIR Fen dersinde daha çok deney yapıp bilgilerin somutlaşması gerektiğini buna dikkat edeceğini söylemiştir.

 

3. seviye Tespit sınavı hakkında Öğretmenler tarafından yapılan toplantı sonrasında 8. Ve 12. Sınıf velilimiz okula davet edilmiştir. Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni 8. Sınıf Rehber Öğretmeni Hikmet Yıldız Velilerimize yapılan sınav ile ilgili bilgi vermiştir. Velilerimize Sınava girecek çocukları için nasıl davranması gerektiği neşre dikkat etmesi gerektiği hakkında bilgi verilmiştir. Öğrenci basında tek tek her öğrencinin eksiği hakkında konuşulmuştur.

 

4.Yapılan seviye tespit sınavın analizi yapılmıştır. Her öğrencinin kaç yanlışı olduğu hangi konulardan eksiği olduğu ve bunların nasıl telafisin yapılacağı hakkında Okulumuz Fizik öğretmeni  Emre KARAMAN öğrencilerimiz bilgilendirmiştir.

28-03-202328-03-202328-03-202328-03-202328-03-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.03.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 14:11 - Görüntülenme: 133
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
KTS MART 2023,