2024 MERKEZİ SINAV KILAVUZU YAYINLANDI!!!

MERKEZİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞVURULARI KILAVUZDA BELİRTİLEN TARİHLERDE ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAKTIR, 8 SINIF ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!

KILAVUZUN DİKKATLİCE OKUNMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

YKS 2024

BAŞVURU TARİHİ: 1-26 ŞUBAT

GEÇ BAŞVURU TARİHİ: 5-7 MART

TYT :8 HAZİRAN

AYT/YDT:9 HAZİRAN

YKS SONUÇ TARİHİ:17 TEMMUZ

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından 09 Mart 2024 Cumartesi günü lise öğrencilerine yönelik ülke genelinde "Gençlik Bilgi Yarışması" düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Söz konusu yarışmaya katılım sağlamak isteyen öğrenciler için son başvuru tarihi 01 Mart 2024 olarak belirlenmiş olup yarışmayla ilgili detaylı bilgiye ''yarisma.diyanet.gov.tr'' adresinden ulaşılabilmektedir.

Ock

2024-Milli Savunma Üniversitesi sınav başvuruları 3 Ocak 2024 ile 30 Ocak 2024 tarihleri arasıında yapılacaktır. Detaylar için www.osym.gov.tr adresini ziyaret ediniz.

Ekm

İl alan zümreleri tarafından hazırlanan, ülke-il/ilçe-okul ortak Yazılı Sınavlarda konuların soru dağılımlarını gösteren tablolar kirklareliodm.meb.gov.tr adresi üzerinden yayınlanmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimiz yukarıda bahsedilen web adresi üzerin konu soru dağılım tablolarına ulaşabilmektedir.

SORUMLULUK SINAVLARINA GİRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!!