Okul Müdür Yardımcımız Emre KARAMAN, kitapta şiirleri bulunan öğrencilerimiz ve Türkçe Öğretmenimiz Ebru BERK ile birlikte Vize’nin Şairleri 3 şiir kitabını Vize Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Ast.Bş.Çvş Mehmet DİKBAKAN’a takdim ettiler.

12. sınıf öğrencilerimize AYT deneme sınavı yapıldı. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine TYT deneme sınavı yapıldı. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize Başarı Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Bu yıl katılacağımız Bocce turnuvasına öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte hazırlık yapıyor.

Okulumuz öğretmenleri ile bir araya gelerek iftar programı düzenlendi.

Emniyet güçleri tarafından velilerimize bağımlılıkla mücadele konulu seminer verilmiştir.

Öğrenci, veli ve öğretmenlerimize bir hayır sahibi tarafından okulumuzda iftar daveti verildi. Hazırlıkların yürütülmesinde görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize ve iftar davetini veren hayır sahibine teşekkür ederiz.

Rehberlik Öğretmenimiz Esin NEMEZ 12. Sınıf öğrencilerimize "Hangi Derse Nasıl Çalışmalıyız" konulu seminer gerçekleştirdi.

60. Kütüphane Haftası "Modern Çağda Kütüphane Ruhu" temalı liselerarası kompozisyon yarışmasında ilçe üçüncüsü olan öğrencimiz Görkem Taşören'i tebrik ederiz.

Ortaokul öğrencilerimiz Türkçe Öğretmenimiz Ebru BERK rehberliğinde Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında mart ayı çalışmalarını tamamladı. Mevlana’nın Mesnevi eserindeki hikayelerini okuyan öğrencilerimiz, beğendikleri hikayelerin hikaye kartlarını oluşturdular.

Türk toplumunda, baharın müjdecisi ve ilkbaharın başlangıcı olarak kabul edilen, Nevruz, dostluk, kardeşlik ve barış gibi evrensel değerlerin yoğun olarak yaşandığı, birlik ve dayanışmanın güçlendiği özel günlerimizdendir.
 İlkbaharın başlangıcı ve gece ile gündüzün eşitlendiği 21 Mart günü, Ülkemizde, Avrasya’da, Ortadoğu’da, Kafkasya’da ve Türklerin yaşadığı tüm ülkelerde, “Nevruz Bayramı” olarak kutlanmaktadır.   Nevruz’un, amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik ruhu içinde kutlanması, millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir. Kültürümüzün ayrılmaz parçası olan böyle anlamlı günlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması, hepimizin önemli sorumluluğudur. Nevruz Bayramımız Kutlu Olsun!

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İlkay PERÇİN rehberliğinde Tüm sınıflarda KUTADGU BİLİG OKUMALARI "Kare Bulmaca" Etkinliği gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzun panoları öğrencilerimiz tarafından düzenlendi. Okulumuzun çok amaçlı salonunda okul programımızı gerçekleştirdik. Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Rahmet ve Minnetle anıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.