14 Mart pi günü etkinlikleri çerçevesinde okulumuz matematik öğretmeni Hilmi Pala rehberliğinde öğrencilerimiz arasında pi sayısı ezberleme yarışmasını ilk 67 basamağı ezbere okuyarak 8-A sınıfı öğrencisi Beyzanur YAVUZ kazanmıştır. Ardından gerçekleştirilen pi ile tanışma etkinliğinde ise okul öğrencilerimize akıllı tahtalardan pi sayısı ile ilgili dikkat çekici videolar izletilmiştir.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İlkay PERÇİN rehberliğinde Tüm sınıflarda KUTADGU BİLİG OKUMALARI "Kelime Türetme" Etkinliği gerçekleştirildi.

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Hilmi PALA rehberliğinde yangın söndürme tatbikatı başarı ile gerçekleştirildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İlkay PERÇİN rehberliğinde Tüm sınıflarda KUTADGU BİLİG OKUMALARI "Anlamını Bul" Etkinliği gerçekleştirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan ''Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Etkinlikler İş Birliği Protokolü'' kapsamında, Demirköy Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı personelleri tarafından yapılan planlama doğrultusunda öğrencilerimize yönelik ''Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Eğitimleri'' gerçekleştirildi.

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ kapsamında hazırladığımız programı Namık Kemal Ortaokulu konferans salonunda ve okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının gelişini, geleneksel oyunlarımızla ve tatlı ikramımızla karşıladık. Ramazan ayını hakkıyla yaşayıp Bayrama ulaşmak dileğiyle hepimizin Ramazan Ayı Mübarek Olsun.

Çedes Projesi kapsamında Şubat ayı temamız sabırdı. Öğrencilerimizle okul bahçemize çeşitli tohumlar ektik sabırla büyümelerini gelişmelerini takip edeceğiz. Yaz aylarında okulda yapacağımız etkinliklerde ektiğimiz bitki tohumlarından elde ettiğimiz ürünleri kullanmayı sabırla bekleyeceğiz.

Şbt

Okulumuz Ortaokul Erkek Futsal takımı Atatürk Ortaokulu ile karşılaştı. Müsabakayı okulumuz 11-1 kazandı. Sahada top koşturan tüm öğrencileri tebrik ederiz, takımımıza turnuvanın devamında başarılar dileriz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz deyim ve atasözlerini görselleştirdiler. Görsel hale getirilen atasözleri okulumuzun laboratuvarında öğrencilerimize sergilendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında deyim ve atasözü seçerek öğrencilerimiz sessiz sinema oyunu oynadılar.