Şbt

Öğrencilerimize Vergi Haftası kapsamında Vergi Bilinci Eğitim videosu izletildi. Öğrencilerimize vergi vermenin önemi hakkında sınıf öğretmenleri gerekli bilgilendirmeleri yaptı.

Şbt

28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında okulumuz öğrencilerine Sivil Savunma kulübü öğretmenimiz Hilmi PALA tarafından İkaz Alarm işaretleri anlatıldı. Öğrencilerimize sınıf öğretmenleri Sivil Savunma haftasının önemini anlatan sınıf seviyelerine uygun video izletti. 5/A sınıfı öğrencileri Sivil Savunmanın önemiyle ilgili şiirlerini sınıfta arkadaşlarına okudular.

Şbt

Okulumuz Ortaokul Erkek Futsal takımı Çakıllı Ortaokulu ile karşılaştı. Müsabakayı okulumuz 4-0 kazandı. Sahada top koşturan tüm öğrencileri tebrik ederiz, takımımıza turnuvanın devamında başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzun eski mezunlarından Enes TOY üniversite sınavına girecek öğrencilerimize üniversite sınavı, yazılım hakkında ve üniversite hayatı hakkındaki tecrübelerini paylaştı.

Şbt

Hedef YKS projesi kapsamında 12/B sınıfı öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenleri Buket UZUN ile birlikte motivasyon kahvaltısı yaptı.

Şbt

İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına ortaokul öğrencilerimizle katılım gösterdik. Turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederiz.

Şbt

5. sınıf öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim dersinde başarı gösterdikleri için öğrencilerimize motivasyon amaçlı öğretmenimiz Neyran ÇAKIR rehberliğinde etkinlik düzenlendi.

Şbt

Okulumuzda planlanan ders saatlerinde her gün kitap okuma etkinliği yapılmaktadır. Öğrencilerimizin okuduğunu anlama, okuma hızında ilerleme, yorum yeteneğini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Şbt

Fen Bilimleri dersinde Elif Hilal ÇAKIR öğretmenimizin rehberliğinde  5. sınıf öğrencilerimiz gravzant halkasını ısıtarak genleşme ve büzülmeyi gözlemledi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz İlkay PERÇİN rehberliğinde Anlat Bakalım Etkinliği ve tüm sınıflarda "Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma" Etkinliği gerçekleştirildi.

Şbt

5.sinif öğrencilerimiz Fen Bilimleri Öğretmeni Elif Hilal ÇAKIR rehberliğinde genleşme konusunda kendi termometrelerini tasarlayarak sıcak ortamda sıvıların genleşmesini gözlemlediler.

Şbt

Okulumuzda 5 Şubat 2024 - 9 Şubat 2024 tarihleri arasında Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlendi. Düzenlenen turnuvalar sonucunda;

* Mangala 1. Beyzanur YAVUZ

* Pentago 1. Ahmed Aziz ÜNLER

* Reversi 1. Emir Yiğit ÇETİN

* Küre 1. Hasine SAĞER olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.