May

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında ilçemiz öğrencilerinin şiirlerinin yer aldığı "VİZE'nin Şairleri-3"isimli şiir kitabının imza gününde şairlerimiz okurlarıyla buluştu. Vize Kapalı Spor Salonunda düzenlenen imza gününe yoğun katılım gerçekleşti. Vize halkının yoğun ilgi gösterdiği imza gününde katılımcılar şiir kitaplarını şairlerimize imzalattılar, şairlerimizle sohbet etme imkanı buldular. Şenlik havasında geçen imza gününde öğrenciler de unutulmaz bir gün geçirdiler, kendi şiirlerinin yer aldığı bir kitabı imzalamanın gururunu yaşadılar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün haberine ulaşmak için tıklayınız.

May

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 8. Sınıf öğrencilerimize "Kariyer Planlama Günleri" kapsamında 2 Mayıs 2024 tarihinde İlimiz Milli Eğitim Müdürü Sayın Hilal Liliyar ÖZEFSUN ile söyleşi düzenlendi. İlçemiz sınav grubu öğrencilerinin akıllarına takılan soruları cevaplandırarak ufuklarını aydınlattı. Haberin devamına ulaşmak için tıklayınız.

May

Kırklareli Afet Müdahale Merkezi Müdürlüğü uzman personeli Erdem AKER 02.05.2024 tarihinde öğrencilerimize "AFETLER VE KORUNMA BİLİNCİ EĞİTİMİ, AFET MALZEMELERİNİ TANIMA EĞİTİMİ" verdi. Verdiği değerli bilgilerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Grafiti çiziminin nasıl yapılacağını öğrendiler ve ürünlerini çizdiler.

Öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sınıflarını süslediler. Daha sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte ilçe programına katılım gösterdik.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz “Bu Nedir?” etkinliğini yaptılar.

18-19 Nisan 2024 tarihlerinde Kırklareli’nde yapılan Volo oyunu yarışmasında öğrencilerimiz erkeklerde “İl Birincisi” , kızlarda “İl İkincisi” , Bocce oyunu yarışmalarında öğrencilerimiz erkekler takımı “İl Üçüncüsü” ve kızlar takımı da “İl Üçüncüsü” olarak il finallerinden kupa ve madalyalarla döndüler. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder Mayıs ayında Sakarya’da gerçekleştirilecek olan bölge finallerinde mücadele edecek öğrencimize başarılar dileriz.

Okul Müdür Yardımcımız Emre KARAMAN, kitapta şiirleri bulunan öğrencilerimiz ve Türkçe Öğretmenimiz Ebru BERK ile birlikte Vize’nin Şairleri 3 şiir kitabını Vize Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Ast.Bş.Çvş Mehmet DİKBAKAN’a takdim ettiler.

12. sınıf öğrencilerimize AYT deneme sınavı yapıldı. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerine TYT deneme sınavı yapıldı. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize Başarı Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Bu yıl katılacağımız Bocce turnuvasına öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte hazırlık yapıyor.

Okulumuz öğretmenleri ile bir araya gelerek iftar programı düzenlendi.

Emniyet güçleri tarafından velilerimize bağımlılıkla mücadele konulu seminer verilmiştir.

Öğrenci, veli ve öğretmenlerimize bir hayır sahibi tarafından okulumuzda iftar daveti verildi. Hazırlıkların yürütülmesinde görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize ve iftar davetini veren hayır sahibine teşekkür ederiz.